Super Vital Kft.
Az Ön kosara jelenleg üres
 

Impresszum

Varga Gábor gyógygomba kivonatainak forgalmazójaként szeretném minél több emberrel megismertetni készítményeit, hogy ilyen módon járuljak hozzá ennek a nagyszerű, magyar kutatónak a céljához, a természet erejével történő életminőség javításához.  


Termékcsaládja, már eddig is számos ember részére hozott megkönnyebbülést, és járult hozzá szervezetük egészségesebb működéséhez.


Részemről mindent megteszek annak érdekében, hogy az Ön számára legmegfelelőbb készítményt választhassa ki, esélyt adva a mielőbbi felépülésére, egészsége megőrzésére.


Kérem, forduljon hozzám bizalommal!


Tisztelettel,


Csiki Éva Gabriella

Hivatalos tanácsadó

Super Vital Kft

Adószám: 24175360-2-42

Székhely: 1172 Bp, Liszt Ferenc u. 3.

Telephely / Üzlet: 1173 Bp, Pesti út 70 - 9/4

Tel: 06 70/541-6704Dr. Varga Gáborról


Varga Gábor kutató 1969-ben született Szombathelyen. Egyetemi tanulmányait Budapesten és Münchenben végezte. A különböző hatóanyagok terápiás alkalmazásával akkor kezdett el komolyabban foglalkozni, amikor kisfiának súlyos genetikai eredetű autizmusával az orvosok nem tudtak mit kezdeni, hiszen tanácstalanok voltak a tünetei enyhítésében. 

 

A kutatások eredményeképpen beteg gyermekek agyába olyan anyagot juttattak, amely fokozta az agy saját őssejt termelését is.

 

Ez döbbenetes eredményeket hozott, a kezelt gyermekeknél globális fejlődést, javulást tapasztaltak. Jelentősen javult mozgásképességük, koncentrációjuk, szociális és kommunikációs képességeik valamint enyhültek magatartászavaraik.

 

A német orvosok a klinikai kísérlet eredményeit nemzetközi orvosi szaklapban tették közzé. Németországban ezzel elismerték Varga Gábor munkásságát, és így elmondhatjuk, hogy vélhetően ő az első magyar, tudományosan elismert, őssejt terápiát kidolgozó kutató.

 

Mivel olyan problémákat oldott meg egy ritka betegség kapcsán, amiben az orvostudomány tanácstalan volt - hozzáfogott más tömeges betegségek tanulmányozásához is, és így jutott el olyan hatóanyagokhoz, mint a gyógygomba kivonatok és az apigenin.

 

Ezek hatását a népgyógyászaton túl már klinikai eredmények is bizonyították, ennek ellenére az emberek nem ismerték, illetve nem használták tömegesen sem itthon, sem Európában.

 

Ezt felismerve kezdett el Varga Gábor foglalkozni a gyógygomba kivonatokkal, és fejlesztette ki az azóta elterjedt termékcsaládot, melyek hatásáról azóta több száz gyógyult beteg számolt be a különböző tv csatornák kamerái előtt.

 

Fő célja, hogy tovább növelje a magyar társadalom általános egészségi állapotát, nemcsak a betegségek kapcsán, hanem a megelőzés területén is, és ennek szellemében épített fel egy olyan képzett tanácsadókból álló hálózatot, amelyen keresztül bárki megszerezheti a számára megfelelő termék kombinációt, és hozzájárulhat egészsége megőrzéséhez vagy visszaállításához.